Vellykket spetakkel!

The Contenders tjuvstartet sitt 30-års jubileum med å invitere lokale musikkvenner for å gjenskape litt av stemningen fra de elleville julefestene på Rådhuscafeéen fra tidlig 90-tall. Nesten 300 møtte opp i Kulturhuset Rådhuskinoen på Flisa 5. Juledag.

CD-aktuelle Sears Crossing (med Arnfinn Tørrisen) var selvsagt på plass igjen og her kan du få høre de to fengende, flotte nye party-låtene; «Seven nights to rock» og «I do my drinking on the weekend».

I tillegg hadde vi gleden av å invitere Gunnar Fjeldseth og Kjetil Maribo – som stilte opp med eget bandoppsett sammen med Odd Eirik Fleischer og Per Ivar Stræte for anledningen. Fjeldseth er vel Solørs aller første ekte popmusiker fra legendariske The Wildstones (fra 1964, siden kjente band som Nemesis, Sats og Gunnar Fjeldseth Band). Han stilte med sitt vaskeekte Hammond-orgel og sammen med gitarvirtuos Maribo ble det en flott blanding av alt fra groovy R&B og jazz, til feite og klassiske hard-rock riff.

Se omtale i iSolør:

Se omtale i Østlendingen: